PACOBO LLC
Bemutatkozás

BEMUTATKOZÁS

Cégünk 1991 óta aktív szereplője a nemzetközi közúti és vasúti árufuvarozási piacnak, nagy tapasztalattal rendelkezünk a normál és nem szabványos rakományok szállításában.

Társaságunk elsősorban az Európai Unió és Közép Ázsiai régió közötti vasúti szállítmányozásra és az ahhoz kapcsolódó logisztikai szolgáltatásokra szakosodott.

Logisztikai szolgáltatásaink körébe tartozik:

  • az áruk átrakásával kapcsolatos szolgáltatások, azok tárolása és vámkezelése;
  • gabona tárolása és átrakása;
  • gépjárművek vasúti szállítása és tárolása.

A PACOBO Logisztikai Központ Ukrajnában, Csapon található - Ukrajna, Szlovákia és Magyarország határainak találkozásánál.

Szolgáltatásaink:

  • vasúton és közúton szállított rakományok átrakása 1435 mm-es (normál) nyomtávú vasúti kocsikból 1520 mm-es (széles) nyomtávú vagonokba, kamionokba, illetve ellenkező irányba,
  • raklapos, zsákos, big bag-es rakományok, papírtekercsek, konténerek, túlméretes és túlsúlyos küldemények, ömlesztett ipari alapanyagok, gabonaféleségek, illetve gépjárművek rakodása és tárolása.

A PACOBO Logisztikai Központ számos egyéb, kiegészítő jellegű szolgáltatást is kínál ügyfelei részére: növény- és állategészségügyi tanúsítványok kiállítása, túlméretes, túlsúlyos és veszélyes rakományféleségek szállítási engedélyeinek beszerzése, rakodási és rögzítési rendszerek kivitelezése, export-, import- és tranzit vámügyintézés és vámgarancia biztosítása.

A PACOBO Logisztikai Központ részlegei:

Fedett rakodóövezet:

A fedett vasúti kocsikban és közúti szállítóeszközökön szállított rakományok kezelésére szolgál. A közel 5000 m2 alapterületű rakodóövezetben villástargoncákkal történik a rakományok rakodása. A fedett rakodóövezet egyidejűleg 50 vasúti kocsi tárolására alkalmas. Az övezet az itt kezelt rakományok átmeneti jellegű tárolásra is használható. Az rakomány hosszabb idejű tárolására a 3500 m2-es raktárcsarnok vehető igénybe.

Darus rakodóövezet:

Tárolási kapacitása egyidejűleg 200 db konténer vagy 90 vagonnyi mennyiségű rakomány. A 20 és 40 lábas konténerek, ömlesztett ipari alapanyagok, nehézgépek, túlméretes, túlsúlyos küldemények mozgatását két bakdaruval végezzük, melyek teherbírása 30, illetve 50 tonna.

Gabona rakodóövezet:

Összesen 6450 tonna gabona tárolására három különálló gabonasiló áll rendelkezésre. A részleg óránként 200 tonna gabona rakodását teszi lehetővé.

Nyitott tárolóövezet gépjárművek részére:

Átmeneti megőrzésben 1300, a vámraktár övezetben 200 parkolóhellyel állunk ügyfeleink rendelkezésére.